Kuulumiset ja suunnitelmat

Viime viikonloppuna kuljeskeltiin vähän etsimässä lehtokurppia (ilman tulosta). Alussa Manu jaksoi hakea hyvin, reipasta vauhtia ja aika laajoja lenkkejä, mutta sitten taisi puhti loppua. Eikä kyllä ihmekään, kun melkein koko kesä piti pitää koiraa levossa tai hyvin kevyellä liikunnalla sairastelujen takia (viimeisimmäksi vaskuliitin johon Manu joutui syömään pitkän kortisonikuurin). Manusta huomaa heti, kun se väsähtää, kun se tulee tuohon jalan viereen nuohoamaan. Mutta jospa se kunto saadaan tästä kohenemaan syksyn aikana.

Nyt viikonloppuna suunnataan taas mökille Tuusniemeen. Tällä kertaa ohjelmassa on Olavilla jänisjahtia, joten Manu ja minä varmaan pidämme mökkiä pystyssä sillä välin. Tassussa ollut haava on mennyt hyvin umpeen joten lenkillä pystyy kyllä käymään normaalisti.

————————————————————————————————————————————

Loppuun vielä kuva uudesta takista. Ompelin Manulle tuommoisen syksyn jahteja varten, että sekin voi lämmitellä taukojen aikana (Manu kun ei nuotiolla istumisesta niin välitä… Eli toisin sanoen pelkää savun hajua kuollakseen ja häviää paikalta alta aikayksikön kun nuotio sytytetään). Piirsin edellisestä takista kaavat, joten ei ollut kovin vaikea homma, vähän työläs vain. Etuosasta tuli vähän turhan avoin mutta muuten ihan passeli. Vuori on froteeta ja päälliskangas jotain vedenpitävää.

Koirakeisarin uudet vaatteet

Koirakeisarin uudet vaatteet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s