Uudet MUSH B.A.R.F. Vaisto -ateriat

Manu on syönyt pelkkää raakaruokaa kohta 7 kuukauden ajan. Halusimme lopettaa nappuloiden syöttämisen, kun Manulle tuli korvaongelmia ja kiinnosti muutenkin kokeilla, voisiko koira paremmin raakaruokinnalla. Nykyään Manu syö monipuolisesti eri eläinten lihoja, sisäelimiä, kalaa, kananmunia ja luita. Tämä ruokavalio on Manulle sopinut hyvin ja korvat ovat nyt pysyneet hyvässä kunnossa. Joskus voisin kirjoitella tarkemmin siitä, mitä kaikkea Manun kuppiin sitten päätyykin ja paljonko tämä ruokintatapa esimerkiksi kustantaa verrattuna nappuloihin.

Tässä kirjoituksessa kuitenkin vinkkaan nyt äskettäin markkinoille tulleista MUSH B.A.R.F. Vaisto -aterioista. Vaisto -ateriat ovat tuollasia sopivan kokoisia ”lihapullia”, jotka myydään pakasteena. Ne ovat ravitsemuksellisesti täysipainoisia ja sisältävät oikeissa suhteissa lihaa, luita, sisäelimiä ja vihanneksia. Siten vaikkapa sellaisen ihmisen joka ei ole raakaruokintaan perehtynyt on niitä helppo syöttää koiralle. Vaisto -ateriat eivät myöskään sisällä viljaa eikä lisä- tai säilöntäaineita.

MUSH jakaa nyt Vaisto -aterioita kokeiluun. TÄLTÄ SIVULTA saa lunastettua kupongin, jolla saa hakea lähimmältä jälleenmyyjältä ilmaisen 800 g:n pussin Vaisto -ruokaa testiin. Mekin aiomme sellaisen hakea ja kampanja toimii myös niin että blogiin kirjoittamalla saa toisenkin kupongin (jee ilmaista tavaraa!).

Kuva MUSH:in sivuilta

Kuva MUSH:in sivuilta

Manu ei ole aiemmin syönyt noita MUSH:in ruokia muutamaa kokeilua lukuunottamatta, joten mielellään testaamme tuota Vaistoa. Yksi asia mikä mietityttää on tosin tuo että kaikissa Vaisto -aterioissa taitaa olla kasviksia mukana. Olemme jättäneet kasvikset kokonaan Manun ruokavaliosta pois sen vuoksi, että sen vatsa toimii hyvin ilmankin ja osa kasviksista altistaa hiivalle, joka Manua aiemmin vaivasi. Mutta kokeilemallahan se selviää, että sopiiko jokin ruoka. Manun puolesta ainakin sen voi sanoa, että nappuloihin ei ole paluuta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s