Kuulumisia

Viikonloppuna oltiin Kontiolahdella käymässä. Olavi ja Manu kävi pari kertaa metsällä vanhempieni mökin ympäristössä, mutta ei saalista. Havaintoja taisi tulla 2 teerestä ja pyistä. Manu ei kuitenkaan seisonut joten ei tarvinnut pudottaa mitään. Manun mielestä parasta koko viikonloppureissussa taisi olla ”isoveli” Alfan näkeminen. Alfa on siis siskoni englanninvinttikoira ja Manun lempiasia nro 2 koko maailmassa (ruuan jälkeen).

Tänään palasin itse koulunpenkille ja Manu oli pitkästä aikaa pitkän päivän yksin kotona. Virtaa oli melko paljon, kun lähdettiin lenkille kotiin päästyämme… Mutta mitään tuhmuuksia ei ilmeisesti oltu tehty kuitenkaan yksinollessa.

Pitää varmaan ottaa pari päivää (tai jopa koko viikko) nyt kevyesti liikunnan kannalta, kun Manu on vähän köhinyt viime päivinä. Tänään tuntui jotain limaa yskivän. Olen syöttänyt valkosipulia ruuan seassa, jos siitä olisi jotain hyötyä (plus Manu tykkää siitä). Lisäksi toisesta etutassusta oli taas iho mennyt rikki metsäreissun aikana. Onneksi vaan se pintaiho eikä koira tunnu aristavan sitä ollenkaan. Kävin ostamassa apteekista pihkasalvaa, jonka pitäisi olla hyvä tuollaisiin pikku tassunirhaumiin ym.

Loppuun vielä vanha kuva Manusta ja saaliista (oikeiden riistakuvien puutteessa):

P.S. Huomasin muuten (kun katsoin blogia eri koneella kuin yleensä) että jotkut kuvat näkyi tosi pienenä. Ainakin sillä koneella häikkä korjaantui sivua päivittämällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s