Jos metsään haluat mennä nyt

Manun tassu alkaa olla siinä kunnossa, että uskalsimme lähteä pienelle metsälenkille sen kanssa. Aamulla oli aikamoinen koiranilma, mutta iltapäivällä heti myrskypilvien hieman hälvennyttyä suuntasimme lähimetsään. Heti alkuun ennen kuin Manua oli edes ehditty päästää hihnasta, huomasimme että tiellä seisoo hirvi. Se lähti siitä metsään jolkottelemaan ja seurailimme sitä vähän aikaa, että sain otettua kuvia. Olisi kyllä pitänyt olla isompi zoomi kameraan, että kuvista olisi jotain selvää saanut. Tässä selkein otos:
IMG_2854
Hirven häivyttyä paikalta kiersimme pienen lenkin metsässä. Manu oli innoissaan, kun pääsi monen päivän tauon jälkeen vapaana juoksentelemaan. Yritin valokuvata, mutta oli niin hämärää että vaikeaa oli saada tarkkoja kuvia. Tekisi mieli ostaa joku valovoimaisempi telezoomi. Ikävä kyllä ne ei ihan ilmaisia ole…
IMG_2920
Olavi teki Manun kanssa myös pari pysähtymisharjoitusta. Manulla oli vaikeuksia muistaa, pitikö siitä pitkästä vihellyksestä istua vai tulla luokse. Pitänee harjoitella ahkerammin jatkossa :)
Nyt illalla Manu on vaikuttanut vähän kipeältä. Se on saanut sellaisia outoja kohtauksia, että se yhtäkkiä pomppaa ylös (kesken unienkin) ja katselee mahaansa/kylkiään. Muuten kyllä vaikuttaa normaalilta, syö ja juo, ei arista mitään kohtaa jne. En löydä mitään näkyvää syytä noille kohtauksille. Toivottavasti ei nyt ole mitään vakavaa, pakkohan se on huomenna soittaa eläinlääkärille jos sama meno jatkuu vielä yöllä/aamulla. Nyt vaan seuraillaan koiran vointia, pitäkää peukkuja että menee ohi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s