Kuulumiset

Viime sunnuntaina Manulla oli omituisia mahakipuja (ilmeisesti). Käytin sen maanantaina lääkärillä, kun se vielä silloin aamulla näytti saavan yhden kipukohtauksen. Mitään vakavampaa ei löytynyt, joten eläinlääkäri arveli että ehkä sillä oli vain ollut ilmaa suolistossa tai jotain muuta vastaavaa. Toivottavasti ei tule enää uudelleen tuollaisia kohtauksia, oli ikävä katsoa kun koiralla oli selvästi tukala olo eikä osannut itse auttaa.

Mitään muuta erikoista ei ole tällä viikolla tapahtunut. Tänään minulla oli etäpäivä koulusta joten pääsin päivällä pitkälle metsälenkille Manun kanssa. Olen löytänyt yhden hienon ulkoilupaikan, harmi vaan että sinne suunnitellaan rakennettavaksi jotain kivimurskaamoa. Illalla alkoi satelemaan lunta ja lähdettiin vielä uudelleen kävelylle. Manulla on aina yhtä hauskaa, kun tulee lunta. Se juoksee nenä maassa ja saa hepulikohtauksia.

Viikonloppuna voisi käydä myös metsälenkillä yhdessä, kun ehtii valoisan aikaan mennä. Tosin lauantaina ajellaan varmaankin Iisalmeen katsomaan uutta autoa. Pitää ostaa farmari, niin on Manulle (+ Olavin metsästysrojuille) tilaa. Kalliiksi tulee tämän koiran pito ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s