Joulunvietto

Meidän 6 päivän joulureissu Pohjois-Karjalaan ja mökille Tuusniemeen meni hyvin. Manu tosin ei pystynyt oikein rentoutumaan kun oli niin paljon hälinää ja vieraita ihmisiä ym, joten nyt se nukkuu varmaan pari päivää putkeen täällä kotona. Kyllä se kyläillessäkin on yleensä ihan rauhallisesti ja nätisti, mutta vieraissa paikoissa se ei nuku päivisin. Oli mukavaa jälleen nähdä, miten hyvin Manu suhtautui lapsiin. Se ei esim. ollenkaan nosta kierroksia ympärillä juoksevista lapsista. Iäkkäämmät ihmiset onkin sitten asia erikseen… Mutta uskalsi se jo pikkuisen käydä ukkiakin kädestä nuuhkimassa.
IMG_3215b
Nyt on ehkä vähän mieli maassa tuon Manun edelleen jatkuneen yskän takia. Olavi käytti Manun lääkärissä tuossa ennen joulua ja syy ei oikein selvinnyt verikokeestakaan. Ab-kuuri syötettiin, mutta yskä jatkuu edelleen. Onneksi koira on kuitenkin hyvävointinen, syö hyvin ja haluaisi juosta ulkona. Pitää tässä vielä seurailla ja ellei nyt muutaman viikon sisällä ala helpottaa niin pitää sitten varata tarkempia tutkimuksia. Pitäkää peukkuja, että päästäisiin eroon tuosta yskästä!
Manulle löytyi muuten aika monta lahjaa pukinkontista. Vähän kyllä epäilyttää että onkohan se ollut kuitenkaan ihan näin kilttinä:

herkkuja ja uusia leluja

herkkuja ja uusia leluja

Tänään käytiin ostamassa uudet heijastinvaljaat lenkkeilyä ja irtijuoksutusta varten. Oikeassa koossa ei ollut kyllä poikien värejä jäljellä joten Manu sai pinkit :) Ostin myös itselleni uudet talvilenkkarit rikki menneiden tilalle, joten nyt eikun sitä lunta ja koira kuntoon niin päästään valloittamaan taas lenkkipolkuja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s