Viikon kuulumiset

Täällä ei taaskaan ole tapahtunut mitään ihmeellistä (yllätys), ainakaan koiran suhteen. Manu on edelleen köhinyt hieman, joten varasin sille ajan tarkempiin tutkimuksiin eläinlääkärille. Tosin aika on vasta ensi viikolla ja vielä hieman elättelen toivoa että yskä ehtisi hävitä tämän viikon aikana ja varattu aika voitaisiin perua. Ei tekisi mieli syöttää mitään ab -kuuria taas, mutta pakkohan se on jos ei muuten päästä köhästä eroon. Aika kova ikävä on jo kunnon lenkeille Manun kanssa.

IMG_3312

Virtaa Manussa kyllä riittää. Talvi on viimeinkin tullut kunnolla tänne Kuopion seudulle ainakin ja luntakin ollaan saatu hieman. Aina kun tulen töistä ja lähden Manun kanssa ulos, on meno ihan mahdotonta. Kuin jotain minirodeoponia yrittäisi taluttaa. Varmaan olisi joku kurinpalautuskin paikallaan, mutta toisaalta helpompi olisi opettaa koiraa jos se ei olisi niin täynnä energiaa että tuntuu räjähtävän käsiin.

Viikonloppuna käytiin läheisellä kentällä tekemässä muutama noutoharjoitus damilla. Yritettiin taas opettaa eteen -käskyä, mutta tällä kertaa ei kovin suurella menestyksellä. Muutaman harjoituksen jälkeen olikin meillä jo sormet niin jäässä että päätettiin jatkaa matkaa ja jättää perusteellisemmat treenit toiseen kertaan.

IMG_3305B

Sunnuntaina aloitettiin Manulle matokuuri, se kun oli syksyltä ”hieman” venähtänyt kunnon pakkasia odotellessa. Yleensä matokuurista ei ole tullut mitään ongelmia, mutta tällä kertaa Manu sai pahat vatsanväänteet siitä ja kyllä oli melko tulipalokiire ulos maanantaina kun töistä tulin kotiin. Onneksi maha rauhoittui heti sen jälkeen joten ei tarvitse ainakaan koirasta huolehtia työpäivän aikana.

Eilen haettiin uusi auto kotiin (vihdoinkin) ja ensi viikonlopuksi kun ajateltiin ajella käymään minun kotiseudulla (äitille muuten tiedoksi), pääsee Manukin katsastamaan uudet matkustusolosuhteet. Jos Olavi raaskii koiraa ottaa kyytiin ollenkaan… :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s