Hierojalla

Tänään käytin Manun hieronnassa, edellisestä kerrasta olikin jo pari-kolme kuukautta aikaa. Lantion alue ja reidet sillä oli taas jumissa ja ilmeisesti hieronta teki aika kipeää aluksi kun Manu ei olisi millään halunnut pötköttää hierottavana. Välillä kuului myös tyytymätöntä marmatusta, kun ei saanut nousta ylös ja sännätä ovelle.
Mutta pikkuhiljaa ilmeisesti jumit vähän helpottivat, koska loppua kohden Manu jo rentoutui enemmän eikä enää varonut kosketusta niihinkään kohtiin mitkä alussa aiheuttivat kiivaita poistumisyrityksiä. Kotiin lähtiessä kun käveltiin autolle oli Manu myös aika hyväntuulisen ja rauhallisen oloinen. Nyt olisi varmaan hyvä varata toinen aika jotta saataisiin jumit varmasti helpottamaan.
Ilmeisesti yksi merkki rentoutumisesta oli myös se, kun Manun nenästä valui jotain kirkasta nestettä sen makaillessa hierottavana. En ole itse tuosta ennen kuullut mutta kuulemma koiralla voi valua nenästä muutamia tippoja jotain nestettä jos koira oikein rentoutuu. Olen kyllä huomannut että Manulla on joskus nenänpäässä tippa, jos se on esim. ollut nukkumassa pedillään, mutta olen aina arvellut että se johtuu kuivasta huoneilmasta tai muusta vastaavasta. Hyvä tietää, että se voikin tarkoittaa vain sitä että Manu on rentoutunut!
Loppupäivä ollaankin sitten otettu rennosti. Kohta koiralle iltasapuskaa ja muuta ihmeempää ei olekaan ohjelmassa. Toivotaan nättiä ilmaa loppuviikoksi, jos saisi vaikka kameraakin ulkoilutettua pitkästä aikaa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s