Ei mitään raportoitavaa

Meillä on ollut aika kiireinen viikko eikä ole tapahtunut oikeastaan mitään ihmeellistä. Manu on edelleen vähän köhinyt, toivotaan että se loppuisi kun ensi viikolla annostusta pienennetään. Toivottavaa olisi myös, että koira vähän virkistyisi… Manulla on nyt joko väsynyt olo, pahoja antipatioita hihnassa kävelyä kohtaan tai molempia. Jos ei saa hihnassa saa kävellä minne haluaa (= auton alle jääneen jäniksen luo) tai miten haluaa (= penkkoja pitkin niin että taluttaja meinaa lentää ojaan), sitten se raahustaa perässä mieltään osoittaen. Melko rasittavaa. Sitten kuitenkin kun pääsee vapaaksi niin jaksaa liikkua ja juosta paljon paremmin.
Tänään Olavi on työreissulla joten me ollaan kaksin iltaa viettämässä. Suunnitelmissa onkin kohta käyttää Manu pissillä, ruokkia se ja sitten laitan patjan lattialle ja ruvetaan nokosille. Tähän tyyliin:

taju kankaalla

taju kankaalla

Tänään olin muuten kerrankin suunnitellut nukkuvani pitempään ja meneväni myöhempään töihin, kun eilen oltiin työkavereiden kanssa vähän istumassa iltaa. Mutta eikö yksi münsteri ole tietysti tikkana hereillä klo 6.00!!! Vaikka normaalisti herää joskus tunnin myöhemmin. Aamuisin olen niin herkkäuninen että Manun ei tarvii paljon ympäriinsä tepastella ennenkuin herään eikä sitten enää uni tule vaikka väsyttäisikin. No, pääsinpä ajoissa töihin…
Viikonlopuksi ei ole mitään suunnitelmia. Voisi ainakin jonkun metsälenkin käydä tekemässä. Katsotaan mitä tässä keksii vielä Manun päänmenoksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s