Näin münsteri tuunaa supidummyn

Eilen mentiin tekemään ensimmäinen noutotreeni tuolla meidän askartelemalla supinkarvadamilla. Ja kas tässä dami münsterikäsittelyn jälkeen:
IMG_0334
Sinne jäi hieno tuuhea häntä treenikentälle. Okei, oli osaksi Olavin vika kun villitsi Manua damilla, jotta saataisiin vähän haastetta noutoon (tai lähinnä siihen että pitää pysähtyä kun dami lentää nenän edestä). Oli muuten yllättävän ripeä ja napakka tarttuminen münsterillä nenän edessä heiluvaan supinhäntään.
Mutta kivaa oli silti, ja tästä taisi tulla kertaheitolla Manun lempinoutoesine. Se on aivan hulluna tuohon damiin. Harvoin on ennen karannut noutoon mutta eilen ei meinannut pysyä nahoissaan kun oli niin into päästä noutamaan. Mukava oli katsoa, kun tuo ei ole Manulle mikään tyypillisin olotila treeneissä.
Nyt on muuten alennettu kortisonilääkitystä taas niin, että annostus on 5 mg joka toinen päivä. Yskästä en osaa sanoa juuta tai jaata, välillä se yskii vieläkin mutta en ole varma onko PIE -yskää vai jotain muuta. Seuraillaan tilannetta ja pidetään peukkuja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s