Valoa tunnelin päässä

Täällä on mennyt hyvin viimeisimmän eläinlääkärikäynnin jälkeen. Astmadiagnoosista huolimatta on hyvä mieli, koska Manu on ollut hyvävointinen. Yskiminen loppui melkein kokonaan heti sen kortisonipiikin jälkeen, vain tänään se vähän köhi juomisen jälkeen. Ja onneksi on satanut vettä pari päivää, niin katupölyn määrä hieman vähenee.
Manun mahakin on ollut hyvässä kunnossa. Aiemmin oli paljon ongelmia ja Manulla oli maha sekaisin melkein joka päivä. Nyt kuitenkin epäilen, että olisiko se johtunut kalaöljystä, jota Manulle syötimme. Öljyssä oli heti alusta pitäen hieman omituinen haju, mutta eivät nuo koirille tarkoitetut kalaöljyt yleensäkään mitenkään hyvälle haise joten ajattelin että se on ihan normaalia. Pikkuhiljaa haju muuttui kuitenkin niin pahaksi, että en enää uskaltanut öljyä antaa. Ja heti kun sen lisääminen ruokaan loppui, ovat myös Manun mahaongelmat vähentyneet huomattavasti. Joten siksi epäilen, että jos ne johtuivatkin siitä öljystä eikä kortisonilääkityksestä. Toivottavasti eivät nyt palaa enää takaisin, tällä hetkellä on ainakin hyvä tilanne.
Ja miten huippua olikaan käydä lenkillä, kun koira halusi oikeasti kävellä, eikä sitä tarvinnut raahata perässä! Niin hyvä mieli tuli emännälle!
IMG_3510b
Joten jospa se taas tästä pikkuhiljaa muuttuu paremmaksi. Nyt on elelty sairastelevan koiran kanssa noin 4,5 kuukautta joten alkaisi se riittääkin jo. Näillä näkymin kortisonia syötetään vielä kuukausi ja sitten lopetellaan, sillä edellytyksellä tietysti ettei oireilu palaa. Pitäkää peukkuja, että päästäisiin vihdoin jatkamaan normaalia elämää tuon pikku toipilaan kanssa :) Keväälle ja kesälle olisi paljon suunnitelmia tiedossa, joista voisi kirjoitella enemmän joku toinen kerta. Nyt kuitenkin hyvillä mielin uuteen viikkoon!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s