Korvaongelmia

Nyt se on viimein uskottava: nauta ei vain käy Manulle. Kokeilimme sitä vielä syöttää taas pitkän tauon jälkeen ja korvatulehdushan siitä heti seurasi… Onneksi vain lievä, mutta korvat töhnivät ja Manu rapsuttelee niitä jonkin verran.

Tänään Olavi suuntasi siis eläinlääkärille Manun kanssa. Nyt laitetaan pari viikkoa Canofite -tippoja korviin ja huuhdotaan Malaceticilla tarpeen mukaan. Tuo Malacetic on kyllä todella tehokas aine, ollaan sillä välillä muutenkin huuhdeltu jos korvat ovat alkaneet punoittaa jostain syystä ja yleensä on heti tehonnut ja punoitus hävinnyt. Tällä kertaa ei kuitenkaan riittänyt pelkkä huuhtelu. Toivottavasti nyt päästään nopeasti eroon korvavaivoista. Eikä nautaa kokeilla enää ikinä lisätä ruokavalioon.

Samalla käynnillä laitettiin varmuuden vuoksi myös kennelyskärokote. Tänä vuonna ei muita rokotteita tarvinnutkaan laittaa, vuoden päästä sitten on taas rabiesrokote vuorossa.

korvien tuuletusta

korvien tuuletusta

Tänne ei nyt sen kummempia kuulumisia. Manun kuntokuuri syksyä varten on jatkunut ja jahtikausi onkin jo hyvää vauhtia menossa. Saa nähdä onko sorsastusta tiedossa taas ensi viikonloppuna. Varasin myös toisen fysioterapia-ajan Manulle syyskuun alkuun, ja siellä varmaan saadaan palautetta siitä onko koiran fysiikassa tapahtunut mitään kehitystä kesän aikana. Palailemme asiaan, kun on jotain kerrottavaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s