Elossa ollaan

Viimeaikaisen järjettömän kiireen myötä blogi on jäänyt vähän unholaan. Mutta täällä ollaan edelleen ja kaikki on ihan hyvin. Jahtikausi on kuumimmillaan eikä Olavia paljon kotona näy, ainakaan viikonloppuisin. Erityisiä onnistumisia Manun kanssa ei olla saatu aikaan, mutta kirvestä ei olla vielä heitetty kaivoonkaan koska koira näyttää välillä toivonpilkahduksia. Voi olla, että tänä(kään) syksynä ei päästä Manun riistatyöstä pudottamaan lintua, mutta katsotaan nyt vielä kausi loppuun asti. Pentusuunnitelmia ja -haaveita on joka tapauksessa jo ilmassa, koska tiedossa on muutto koiraystävällisempään asuntoon johon voisi toista koiraa harkitakin. Manua ei kuitenkaan aiota täysin päästää eläkkeelle, onhan se kelpo apuri noutavana koirana. Luulenpa, että Manu voisi nauttia satunnaisista sorsastusreissuista ja muutoin oloneuvoksena elelystä.

kuva otettu pari-kolme viikkoa sitten, kun ruska ei ollut vielä iskenyt Savoon

kuva otettu pari-kolme viikkoa sitten, kun ruska ei ollut vielä iskenyt Savoon

Hieman ikävä uutinen on se, että olemme PIE:n suhteen tulleet siihen loppupäätelmään, että Manu taitaa tarvita kortisonilääkitystä lopun ikäänsä. Kokeilimme lääkitystä äskettäin lopettaa, mutta yskä palasi välittömästi. Joten nyt haetaan taas sopivaa annostusta, ennen lopetusyritystä Manu pärjäsi hyvin 2,5 mg / joka kolmas päivä -annostuksella, mikä on aika pieni määrä. Katsotaan nyt mihin päädytään loppujen lopuksi. Toisaalta hieman harmittaa tämä, mutta toisaalta ei. Tuo annostus, jonka se näköjään vaatii pysyäkseen oireettomana, on kuitenkin niin pieni, ettei siitä aiheudu sivuvaikutuksia (esim. väsymystä) Manulle. Voi olla, että joskus myöhemmin vielä kokeillaan lääkitystä lopettaa mutta toisaalta jos se pärjää noin pienellä annostuksella ja pysyy oireettomana, niin sitten syötetään kortisonia ihan hyvillä mielin.

Olavilla olisi varmaan enemmän juttuja kerrottavana metsästyksestä, kun vain olisi aikaa joskus istahtaa ajan kanssa koneen äärelle ja kirjoittaa ajatukset ylös. Itsellä on ollut mielessä kirjoittaa Back on Track -loimesta, jonka Manulle hankin jokunen aika sitten, mutta täytyisi ensin ottaa aiheeseen sopivia kuvia. Palataan asiaan, kun ehditään…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s