Kevätretkellä

Koko viikonlopun on ollut aivan ihana aurinkoinen ja kuiva keli. Eilenpä siis suunnattiin retkelle läheiseen metsään, jossa kierreltiin reilu tunti. Manusta huomaa hyvin, miten paljon se tykkää haahuilla rauhalliseen tahtiin ympäriinsä meidän kanssa. Se pysyy ihan meidän lähettyvillä ja nuuskii, pureskelee keppejään ja tulee innoissaan sinne minne mekin. Tuumittiinkin Olavin kanssa, että ei Manu mikään metsästäjä halua olla, vaan seikkailija :)
Tässä yksi kuva päivän retkeltä, vähän puhkipalanut alakulmasta mutta minusta silti ihana! On muuten yllättävän vaikeaa (ainakin minulle) kuvata tuollaisessa maastossa, missä on edelleen lumilänttejä maassa mutta muuten hämärämmät olosuhteet. Valotus on vaikea saada kohdilleen koko kuvaan. Ehkä jälkikäsittelyllä voisi pelastaa ainakin heikosti valottuneita kuvia, mutta siinäpä taito jota en vieläkään ole saanut aikaiseksi opetella. On muuten ollut suunnitelmissa kirjoitella blogiin omia mietteitä valokuvaamisesta ja samassa yhteydessä voisin esitellä omia lempikuviani.
IMG_6248
Retken jälkeen olikin loppupäivä vähän ikävämpi, kun Manulla alkoivat omituiset mahakivut. Ilmeisesti sillä oli taas ilmaa suolistossa, mikä aiheutti sitten välillä kipukohtauksia. Samanlaista on sattunut nimittäin pari kertaa ennenkin, mutta eläinlääkärissä ei ole mitään konkreettista muuta syytä löytynyt. Meni onneksi ohi iltaan mennessä, Olavi vielä nukkui varmuuden vuoksi patjalla Manun kanssa ja kyllä oli tyytyväistä koiraa aamulla kun kurkisteli unisena peiton alta.
Hyvää viikon alkua lukijoille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s