Ensilumi

Kuopioon saatiin kunnollinen ensilumi eilen, mutta nämä kuvat ovat viime viikonlopulta kun oltiin käymässä Kontiolahdella. Siellä Tuisku näki ensimmäistä kertaa lunta (ei aiheuttanut suurempia reaktioita). Manu sen sijaan tykkää kovasti lumesta ja onkin ollut nyt virkeämmän oloinen ulkoillessa. Erityisesti se tykkää kieriskellä lumessa ja tänäänkin aamulenkille lähtiessä tuli aika monta lumienkeliä jalkakäytävälle ennen kuin päästiin edes pois omalta kotikadulta :)
IMG_7888
IMG_7882
IMG_7880
IMG_7885
Molempien koirien kanssa on ollut viime aikoina vähän haastetta. Tuiskulla tökkii nouto pahemman kerran, en tiedä vieläkö sillä hampaat aristaa vai mistä on kyse mutta noutaminen ei nappaa yhtään. Koiran käytöksen perusteella kyllä vaikuttaisi vähän että kyseessä voisi olla ihan jotain uhmaikäisen narttupennun hölmöilyäkin. Taitaa olla niin että kuun asento, korvakarvojen suunta ynnä muut seikat vaikuttavat siihen että miten treeni sujuu. No, jospa se siitä lähtisi taas sujumaan, harjoittelua tehdään pikkuisen joka päivä.
Manulla sen sijaan on ollut oksennuspäivä tänään. Tuisku oli menneellä viikolla tuhonnut yhtä muovista leluaan (joita on pakko päivisin koirien ulottuville jättää, koska muuten Tuiskulle maistuu esim. ovenkarmit, oi näitä pentuaikojen iloja….) ja Manu oli aina nälkäisenä ja kaikkiruokaisena syönyt ne irronneet muovin palaset. Tänään on sitten oksenneltu kolmeen otteeseen niitä ulos… Toivotaan, että meni tällä ohi. Vielä en enempää huolestu aiheesta, koska Manu on muuten ollut normaali ja ruoka maistuu edelleen hyvin. Onhan siinä itsellekin vähän jännitystä muuten rauhalliseen lauantaipäivään, kun pohtii mille matolle Manu seuraavaksi tähtää…
Sellaiset kuulumiset tällä kertaa. Tänään piti alun perin olla tiedossa harjoituspäivä fasaanitilalla, mutta se peruuntui osallistujien vähäisyyden takia. Tammikuussa kokeillaan sitten uusiksi, jos olisi riittävästi porukkaa kasassa. Ehkä siihen mennessä se kadonnut noutointo ja -taitokin palaa Tuiskun mieleen :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s