Iileskotti-Manu

Meille on muuttanut pieni kiusanhenki. Kurittomuus on lisääntynyt hälyttävää vauhtia viime aikoina. Ollaan oltu siis liian kilttejä. Koira pomppii kahdella jalalla jatkuvasti (hyppi jopa meillä käyneen huoltomiehen päälle, onneksi oli koiraihminen), hakee koko ajan huomiota raahaamalla rakasta oravavinkulelua syliin/sohvalle/jalkoihin ja yrittää itsekin nousta sohvalle ja sänkyyn. Huomasin myös, kun Manu yhtenä päivänä kehitteli mielessään suunnitelmaa keittiönpöydällä olleen juuston varastamiseksi. Se suunnitelma jäi kyllä toteuttamatta.
Nyt pitää itse ottaa paljon tiukempi linja ja etenkin tuon hyppimisen pitää loppua. Jos vielä koiran isäntäkin osallistuisi näihin talkoisiin…

vilperienergiaa

vilperienergiaa

Muuta harmia viime päivinä on aiheuttanut Manun jatkunut yskä ja köhintä. Nyt se on kyllä jo vähenemään päin, mutta vielä pidetään koiraa levossa varmuuden vuoksi. Lisäksi iltaruoka on muutaman kerran oksennettu pari tuntia ruokailun jälkeen. Matolle, tietenkin. (On se muuten mukavaa hommaa siivota puoliksi sulaneita muikkuja vaalealta matolta.) Epäilen että vatsa saattoi ärtyä valkosipulijauheesta, jota lisäsin ruokaan tuon yskän takia. Ainakin nyt on muutama päivä säästytty mattopyykiltä kun jätin jauheen pois.
Tämän kummempia kuulumisia ei meillä nyt ole, kun ei olla juuri mitään voitu tehdäkään. Ensi viikonloppuna suunnataan Olavin kotiseuduille, kun hirvijahti alkaa siellä. Jos Manu paranee niin kaipa Olavin suunnitelmissa on käydä lintujakin tiirailemassa. Ai niin, ja suunnitelmissa on myös teurastaa pari lammasta Manun ruokavaraston täydennykseksi. Hieman jännittää, että mitähän siitäkin tulee..? Terveisin nimimerkki ”Veri aiheuttaa heikotusta”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s