Pulutreeniä Kuopion torilla

Sateisen sunnuntain ratoksi lähdimme Kuopion keskustaan etsiskelemään Tuiskun kanssa lintuja. Puluja löytyi yllin kyllin ja saatiinkin hyviä harjoituksia aikaiseksi. Tuiskusta touhu oli erittäin jännittävää, koko koira vapisi kun se pääsi seisomaan puluja melko lähietäisyydeltä. Luvan kanssa sai ottaa avanssin (hihnassa kylläkin) ja sitten harjoiteltiin paikalla pysymistä. Tuisku pysyy kyllä hyvin paikallaan lintujen siivittäessä, mutta vielä on vähän haasteena että miten sitä palkkaisi paikalle jäämisestä. Namit kun eivät maistu yhtään silloin kun on lintuja näköpiirissä. Kehuilla ja silityksillä mentiin siis tänään enimmäkseen. Tätä harjoittelua voisi käydä tekemässä lisääkin tuolla kaupungilla, täällä meidän omilla nurkilla kun harvemmin lintuihin törmätään.
torilla
Tämän lisäksi ollaan aloitettu jälleen noutoharjoittelu. Hampaiden vaihtuminen alkaa vihdoin olla ohitse (tänään irtosi viimeinen kulmahammas, tarttui nimittäin Manun kuonoon ja jäi siihen törröttämään painileikin jäljiltä :D). Ikävä kyllä nouto on päässyt aika lailla ruostumaan tai unohtumaan tässä tauon aikana. Tuntuu, että Tuisku laittaa sen ihan leikiksi eikä keskity puuhaan kunnolla ollenkaan. No, harjoitukset jatkuvat ja jos se jo kerran oppi noutamaan kunnolla niin kyllä se uudestaankin saadaan opetettua.
Manullekin kuuluu ihan hyvää. Sillä on tosin ollut selkä vähän jumissa ilmeisesti eikä lenkkeily huvita nyt yhtään. Ensi viikolla Manu pääsee/joutuu hierojalle ja katsotaan josko siitä olisi apua. Back on Trackia ollaan yritetty pitää päällä kotona ollessa, jos se auttaisi kanssa jumeihin hieman. Toivotaan että saadaan Manu-setä vähän vetreämmäksi näillä keinoin, niin jaksaa painia termiitin kanssa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s